Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!


Az egészségünkért magunk tehetünk a legtöbbet, pontosabban csak magunk tehetünk érte, hiszen ne várjuk mástól, hogy helyettünk gondoskodjon rólunk! Egyébként is a saját kezünkben van a legjobb helyen e gondoskodás, csak törődnünk kell magunkkal, és lehetőleg megelőzni azt, hogy valaha is orvoshoz kerüljünk, mert akkor már valami baj van.

Itt Európában, és ezen belül kis Hazánkban, valahogy elfeledtük az öngondoskodást, a tudatos és megelőző életmódot, pedig a betegség megelőzése és elkerülése jóval boldogabb és olcsóbb lehetőség, mellyel sokunk nem él! Ez egyszerű előre látás, és az okos ember nem csak az orráig lát ugyebár. Jól vagyok, biztosan nem ér később sem semmi baj, így gondolkoztam én is és mégis ért, hirtelen, váratlanul és kegyetlenül. Mi nyugati emberek elfeledtük a keletiek bölcsességét, hogy a megelőzés sokkal fontosabb a gyógyításnál, mert komoly esélyt ad ahhoz, hogy ne is keljen orvoshoz fordulnunk! Aztán az is tény, hogy az odafigyelés magunkra és táplálkozásunkra, jóval olcsóbb megoldás, mintha már egy betegség kezelését és a gyógyszereket kell majd kifizetnünk.

Sokunknak, -ahogy nekem is- voltak és vannak rossz szokásaink, és ha már nem szokunk le róluk, legalább ellensúlyozzuk őket tudatos életmóddal és tudatos táplálkozással, hiszen amit fogyasztunk, az nagyban meghatározza szervezetünk állapotát, és életünk időtartamát!

Az emberiség a kezdetektől a természetben talált magának táplálékot és gyógyírt a bajaira, ott van most is a természetben, mégis kezdjük elfeledni mindezt, és mesterséges, mű, s egyébb jelzőkkel sorolhatnám még miket eszünk, és milyen szintetikus és kémcsőben alkotott gyógyszereket kapunk be abban a tudatban, hogy azok egészségesek, vagyis egészségünket szolgálják. Egy ide kívánkozó jó példa a fájdalomcsillapítók. Az autónk olaj, vagy töltés visszajelző lámpájához hasonlítanám, melyet kiiktathatunk, és akkor nem fog világítani, csak attól még a baj nem szűnik meg, sőt még rosszabb, ha nem is tudunk róla, mert még váratlanabbul és felkészületlenebbül ér majd minket! A jelzést kiváltó okot kell megkeresnünk és orvosolnunk, nem a jelzést megszüntetnünk. Magam is gyerekkorom óta erős fejfájós vagyok és mondhatnám faltam a Quarelint, nem is tűnt el a fejfájásom, csak szünetelt időnként.

A leghitelesebb, vagyis a saját történetemmel szeretném megmutatni, miért is változtattam az életmódomon és a tudatos táplálkozásomon, és tértem vissza a természethez, a természeteshez, és az odafigyelő megelőzéshez:

43-évesen, persze váratlanul szívinfarktust kaptam. Szív koszorúér elzáródást, de a szerencsésebbik fajtából, vagyis túléltem, és mehettem katéterezésre, ahol be is ültettek két darab steint (értágító háló). Ha nekem kellett volna fizetni a beavatkozást, akkor gondba lettem volna, mert a sürgősségi ellátás, majd a műtét, és végül a rehabilitáció több mint másfél millió forintba került. No meg a beavatkozás után felírt gyógyszerek (6-féle), havi több mint tíz ezer forinra rúgtak. A mellékhatásokat nem sorolom fel mind, de úgy láttam, mintha egy nejlon zacskón keresztül néznék állandóan, szédültem és a bőröm kiszáradt s közben, ha apró karcolás ért, órákig nem állt el a vérzés. Jártam kardiológiára és szívszanatóriumban is két éven keresztül, de egyre inkább szembesültem azzal, hogy mindig is betegként kezelnek. Ki akartam kerülni ebből az ördögi körből, és újra egészségesnek tudni magamat úgy, hogy ne csak tüneti kezelést kapjak, hanem a kiváltó okok szűnjenek meg, és ne kapjak soha többet infarktust, vagy más egyéb érrendszeri betegséget. (megjegyzem, betegtársaim túlnyomó része már visszajáró "vendég" volt!) Utána járva észrevettem, hogy a természetben élő növények ugyanúgy rendelkeznek a gyógyszerekben lévő hatóanyagokkal, az én esetem vérnyomáscsökkentő, vérhígító és vérzsír-koleszterin csökkentő hatással, csak épp mellékhatások nélkül! Aztán megdöbbenve olvastam és halottam arról is, hogy tudatos táplálkozással teljesen felszámolhatom az érrendszeri problémáimat, egészségem újra helyreállhat és a megelőzéssel el is kerülhetem a jövőben mindezt. Vagyis kiválthatom a gyógyszereket, és egyben megszüntethetem a kiváltó okokat is!

Az ősi keleti medicinában megtaláltam a megoldást, és elkezdtem egy három hónapos tisztító és szívinfarktus kúrát, közben fokozatosan elhagyva a gyógyszereimet. Közérzetem egyre jobb, fogytam 12-kilót (ami nem ártott, mert gyógyszeres időszakomban szedtem fel sokat), és ami a legfontosabb, hogy értem a folyamatokat, az összefüggéseket, és így hinni is tudok bennük. Tudatosan táplálom a szervezetemet, és tartom karban magamat, ráadásul természetes készítményekkel és anyagilag is jobban járva. Ha már korábban is említettem összegeket, akkor elmondom, hogy évi két kúrám 60-70 ezer forintos tétele áll szemben a gyógyszerek évi 120-140 ezer forintos összegével. Emellett általános megerősítést is kap a szervezetem, mely szolgálja mindjárt a megelőzést is, vagyis a betegségek elkerülését. Korábbi oldalamon írtam már róla, hogy betegségeink közel 80%-a hiánybetegség, valamilyen tápanyagot nem kap meg szervezetünk, és ennek következtében betegszünk meg, tehát nagyban a saját kezünkben van az egészségünk! A megelőzéssel és a tisztító kúrákkal pedig elkerülhetjük valamilyen későbbi baj jelentkezését, s a "beteg" jelző hallgatását az egészségügyben.

Íme, ezért beszélek szívesen mindenkinek, hogy van más út is, természetes megoldást nyújtva betegségeinkre, és újra egészséges életet teremtve számunka! ( ja és a fejem se fáj azóta!)

Életünk és ezáltal napjaink száma végesek, de nagyon nem mindegy, hogy a sokhoz, vagy a kevéshez van közelebb, és boldogak egészségünk által, vagy fájdalmasak  betegségeink következtében!


Kérlek, ülj le egy kicsit és gondolkozz el az életeden, hogy mindent megteszel-e az egészségedért!?


termeszetes_egeszseg.jpg


A természetes gyógymódok új lehetőséget nyújtanak bárki számára. Megismerésük igazi távlatot jelenthet az egészségünk, és gyermekeink egészségének megőrzésében.


két és fél perc, ami megváltoztathatja életed

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 102
Heti: 57
Havi: 1 016
Össz.: 475 327

Látogatottság növelés
Oldal: Amiért erre az útra léptem
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »