Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

E borzasztó betegséggel kapcsolatban sok a találgatás és annál több a ködösítés. Vajon miért van ez így?

Idézet a Kiskegyed 2011.04.11.-én megjelent egyik cikkéből:

"Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány, az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért költenek évente több százmilliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát. És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény?

Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a hibás sejtosztódási folyamatokat. Logikus lenne, hogy ezeket a területeket célozza meg az orvoslás, de nem, mégsem ez történik. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit a rákból, az sarlatán, de legalább is hazudik."

Pedig van kiút a rákból, a különböző daganatos betegségekből, csak ezt az utat magunknak kell megtalálnunk és erős akaraterővel végigmennünk rajta!

Papp Olivér történetéhez és eredményeihez nem lehet érzelemmentesen viszonyulni, de inkább mondja el Ő saját szavaival:

papp_oliver_gyogyulasa.jpg

A rákos, vagy daganatos sejtek kialakulásáért elsősorban szervezetünk legyengült állapota, immunrendszerünk alacsony védekezőképessége lehet a felelős. Hogyan jut el idáig szervezetünk? Az első fontos kulcsszó a hiány! Ha valahol valami hiányzik, akkor jönnek a részmegoldások és a hiány növekedtével az elváltozások. Sejtjeink egészséges működéséhez kellenek a tápanyagok (fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek, stb.) ezért a helyes működésükhöz nem szabad megvárni a hiány okozta következményeket. Bár kevés helyről lehet eredményeket megtudni, mégis növekszik az igazolások száma, hogy a rák is beletartozik ebbe a körbe, vagyis az úgynevezett hiánybetegségek körébe. Tehát a hiány sürgős felszámolásával támogatást adhatunk szervezetünknek az öngyógyító folyamatokhoz és a későbbiekben a megelőzéshez, erős szervezetünkön és immunrendszerünkön keresztül.

A második fontos támadás szervezetünk ellen a rengeteg káros anyag! Melyek ugyancsak elősegítik a védekező képesség gyengülését és a rosszirányú folyamatok elindulását. Viszont erre is válaszolhatunk intenzív méregtelenítéssel, tisztítókúrával. Önmagában, már a sok folyadék megivása is elősegíti a természetes tisztulási folyamatokat, de fontos tudni azt is, hogy megfelelő folyadékot igyunk és folyamatosan az egész nap során. Lehetőleg csap- vagy ásványvizet (szénsavmenteset) és teákat. Átlagos felnőtt embernek naponta minimum két- két és fél litert. Viszont a "makacs" káros anyagoktól csak semlegesítő képességű és kipucoló hatással bíró készítményekkel szabadulhatunk.

A megoldást mindkét esetre megmutathatja nekünk a természet, hiszen tálcán nyújtja nekünk, emberiségnek azokat az élő szervezeteket, melyekben megtalálhatóak e nélkülözhetetlen táp- és hatóanyagok. Mégpedig természetes formában, természetes vegyületek formájában. A növények, koncentrált tartalmuk vagy különleges és ritka hatóanyagaik miatt úgynevezett gyógynövények és ezek kombinációi, a lehetőséget nyújtják-, nyújthatják számunkra. Mégis keveset hallani a gyógynövények erejéről, vagy ezen terápiák eredményeiről. A szó, mely mindezért felelős: pénz.

Idézet a korábbi cikkből:

"hazugság: A természetes gyógymódokkal való kísérletezésre nincs idő egy halálos betegség esetében.

Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes lé böjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg."

Már számos felvételt láttam, melyben az emberek beszámolnak gyógyulásukról, mégis e felvételeket szinte dugdosni kell és e gyógynövényes termékekről sem állíthatják még maguk a gyógyultak sem, hogy ennek köszönhetik, meg az akaraterejüknek a gyógyulásukat. Még akkor sem, mikor az orvosaik már lemondtak róluk. Ezért most így fogalmazok: semmit sem veszthetünk súlyos esetben, ha megpróbálunk egy alternatív lehetőséget és élünk a gyógynövények adta lehetőségekkel. Talán... S aki oly szerencsés, hogy eddig elkerülte a rák szörnyű karmait, annak is érdemes a megelőzésre odafigyelnie és tartania sem kell semmitől, mert itt nincsenek mellékhatások.

A keleti medicinában ott rejlik az évezredek tudása, ahogy kikísérletezték az egyre hatékonyabb kombinációkat és állandóan szemelőt tartották az emberi test egészét. Nem csak egy szervre koncentrálva, hanem a szervek együttműködését felismerve, már szervcsoportokra együttesen hatva. De nemcsak a testet gyógyítva, hanem a gondolatokat, a lelket is.

Gyógynövénnyel a rák ellen oldalamon folyamatosan gyüjtöm az információkat e témakörben.

 

Dr. Leonard Coldwell: bármilyen rák hetek alatt gyógyítható!

Interjú a világ egyik leghíresebb rákot gyógyító orvosával:

Dr. Leonard Coldwell 19 bestseller könyvet írt meg, több mint 57 millió könyvet adott el eddig a kutatási eredményeinek köszönhetően világszerte. 42 éve az édesanyját meggyógyította a Hepatitis C-ből és a rákból, és mai napig makkegészséges, pedig akkoriban lemondott róla az orvostudomány. 35 000 pácienst kezelt, és 92.3%-uk meggyógyult a rákból. Már 4 doktori diplomája van és 4-szer Phd-zett. Talán a leghíresebb rákot gyógyító orvos a világon, az USA-ban 50 millióan nézik a televízióban.

 A legfontosabbak az interjúból:

  1. Fejben dől el minden, vagyis a remény a gyógyulásban és az odavezető út az, ami sokakat „spontán” meggyógyíthat!
  2. Másodsorban meg kell szabadulni a szervezet elsavasodásától és a rengeteg toxikus anyagtól. Lúgosítsuk a szervezetünket egészséges (sokszor nyers) zöldségekkel, megfelelő kalcium ellátással, tápanyagokkal és megfelelő étrend kiegészítőkkel. Tehát tudatos és egészséges táplálkozás.
  3. Gyógyító pH szintre kell állítani a szervezetet. (a gyógyulási szakaszban 7.5 pH-ra)
  4. Fontos a szervezet, a vér oxigénnel való feltöltése.
  5. A C-vitamin, mint hatásos eszköz! De nem a mesterséges, szintetikus! (a C-vitamin igen hatásos a szív- és érrendszeri betegségek ellen is)
  6. Az E-vitamin fontossága. (alapvetően segíthet a vérnyomás problémáknál is)
  7. Naponta 4 liter víz megivása.
  8. Sóhiány megszüntetése. (ha sóhiányunk van, akkor vérnyomásproblémánk is) De megfelelő sóval, nem asztali sóval pótoljuk.
  9. Megfelelő, (és nem alacsony!) koleszterinszint fenntartása a szervezetben.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 102
Heti: 23
Havi: 982
Össz.: 475 293

Látogatottság növelés
Oldal: Harcoljunk a Rák ellen
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »