Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

Környezetbarát tisztítószerek

A DiCHO családbarát termékei kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak koncentrált formában a nagyobb tisztítási eredmények elérésére. Amellett, hogy otthona tiszta és csillogó lesz, hozzájárul a biztonságosabb és zöldebb környezethez. Használjon Ön is környezetbarát tisztítószereket!

 

dicho-fehernemu-tisztitoszer-kornyezetbarat.jpg

DiCHO FEHÉRNEMŰ TISZTÍTÓSZER

 

A DiCHO Fehérnemű tisztítószert kimondottan a foltok eltávolítására és a baktériumok elszaporodásának megelőzésére fejlesztették ki. A különleges formula gyengéd az anyaghoz, a bőrfelülethez, gyengéden gondoskodik az Ön és családja komfortjáról.

Charles Gerba, az arizonai Egyetem mikrobiológiai professzorának egyik tanulmánya szerint, egy alsóneműben átlagosan kb. 1/10 gramm salakanyagot találunk, mely kb. 100 millió E. coli baktériumnak felel meg. Még az újonnan vásárolt alsóneműk is hordozhatnak baktériumokat.

A szennyes fehérnemű melegágya a különböző típusú baktériumoknak. Így az egyén olyan mennyiségű baktériumnak van kitéve, mely egészségügyi problémákhoz vezethet.

A TERMÉK JELLEMZŐI:

HATÉKONY

Biológiai katabolitikus enzimeket tartalmaz, melyek hatékonyan távolítják el az olyan testnedvekből származó szennyeződéseket, foltokat, mint például az izzadság és a vér.

GÁTOLHATJA A BAKTÉRIUMOK ELSZAPORODÁSÁT

Kiküszöbölheti a baktériumok elszaporodását.

GYENGÉD

A különleges formula gyengéd az anyaghoz és a bőrhöz egyaránt.

KELLEMES

Puha és friss illatú fehérnemű.

FŐ ÖSSZETEVŐK

ENZIM: FOLTELTÁVOLÍTÓ

Az izzadságból, a vérből és egyéb testnedvből származó foltok eltávolítása azért nehéz, mert fehérjét tartalmaznak. Ha nem tökéletes az eltávolítás, akkor az ottmaradó folt oxidálódni kezd és károsítja az anyagot. Vonzóvá válhat a moly számára és tönkreteheti a szekrényben tárolt ruhákat is. Ha mikroszkóppal vizsgáljuk, a fehérje folt egy hosszú láncot alkotva fonódik össze az anyag rostjával. A folteltávolító biológiai enzim képes felbontani a fehérje láncot apró részecskékre és eltávolítani azokat.

IRGASAN DP 300: ANTIBAKTERIÁLIS HATÁSÚ

Az Irgasan DP 300 egy antibakteriális hatóanyag. Eltünteti a baktériumot, a penészt és a gombát, továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat. A kimosott ruha hosszú ideig megtarthatja antibakteriális hatását. Az Irgasan DP 300 gyulladásgátló tulajdonsága megelőzheti a bőr irritációját.

HASZNÁLAT

Hígítson fel 5 ml mosószert 5 liter meleg vízben (40 °C).

Áztassa a fehérneműket 5 percig, majd kézzel mossa ki és öblítse le, hogy alsóneműje tiszta és friss legyen.

 

dicho-multi_tisztito-kornyezetbarat.jpg

DiCHO MULTIFUNKCIONÁLIS TISZTÍTÓSZER

A DiCHO Multifunkcionális tisztítószer egy olyan koncentrátum, melyet széles skálán tudunk tisztításra használni. Eltávolíthatjuk számos mosható felületről a szennyeződéseket (például padló, fal, járólap, üveg felületek, műanyag, autó belső- és külső részei, ruházat és egyéb háztartásban található felület).

A TERMÉK JELLEMZŐI:

 Minden tisztítható felületről eltünteti a szennyeződéseket. Briliáns csillogás foltok nélkül, jó választás a környezet és a család számára.

 Antibakteriális hatású, különleges formulája tiszta, friss és foltmentes felületet biztosít.

Kókuszolaj származékot tartalmaz, mely kíméletes a bőrhöz és a tisztítandó felületekhez egyaránt.

Foszfát és alkil-benzol mentes, valamint biológiailag lebomló, környezetbarát.

 Koncentrátumként nagy tisztítóerővel bír.

 Friss és tiszta illatot kölcsönöz.

FŐ ÖSSZETEVŐK ÉS FUNKCIÓIK

Az alkil-poliglükozidok (APG) a környezetbarát felületaktív anyagok új generációja. Nem okoznak irritációt, nem mérgezőek, antibakteriális hatásúak és magas hatásfokú vegyületek. Az APG-k növényi eredetűek, 100 %-osan természetesek és biológiailag lebomlóak. A napjainkban egyre fontosabbá váló környezetvédelmi tudatosságnak köszönheti népszerűségét.

HASZNÁLAT

MOSHATÓ, KEMÉNY FELÜLETEK

Fa, kerámia, üveg felületekhez, mosható falra, autó belső- és külső részeire és egyéb háztartásban található felület tisztításához oldjon fel 5 ml DiCHO Multifunkcionális tisztítószert 1 liter vízben. Mossa le a kívánt felületet az oldattal, majd öblítse le tiszta vízzel.

FOLTELTÁVOLÍTÁS

Közvetlenül a foltra vigye fel a folyadékot. Gyengéden dörzsölje át vele, majd öblítse le tiszta vízzel. Használata javasolt tea-, kávé-, olaj-, étel- és smink foltok eltávolítására. Használat előtt tesztelje az anyag színtartóságát.

Bútorszövet folteltávolításához előbb portalanítsa a felületet, majd gyengéden, egyirányú mozdulatokkal dörzsölje át a foltot kevés DiCHO multifunkcionális tisztítóval.

RUHATISZTÍTÁS

Adjon 5-10 ml DiCHO Multifunkcionális tisztítószert 1 liter tiszta vízhez. Mossa ki a ruhát az oldatban, majd öblítse ki tiszta vízzel. Használat előtt tesztelje az anyag színtartóságát.

EGYEDI TISZTÍTÁS

Hígítson fel DiCHO Multifunkcionális tisztítószert vízzel 1:8 arányban. Permetezze a foltra, majd törölje szárazra.

 

dicho-mosogatoszer-kornyezetbarat.jpg

DICHO MOSOGATÓSZER

 

ERŐTELJES TISZTÍTÓ HATÁS

Az erőteljes tisztító formula hatékonyan száll szembe a zsíros szennyeződésekkel, ugyanakkor kíméletes a bőrfelülettel és a környezettel. Könnyedén eltávolítja a zsíros, rászáradt szennyeződéseket az edényekről.  Az erőteljes tisztító formula a rendkívüli szennyeződésekkel szemben is hatékony. Könnyen leöblíthető és nem hagy foltot.

FOLTMENTES

Az erőteljes tisztító hatása mellett, könnyen oldódik, melynek köszönhetően foltmentesen leöblíthető az edényekről. 

GYENGÉD ÉS KÍMÉLETES

A gyakori mosogatásnak köszönhetően kezünk könnyen kiszáradhat. A DiCHO Mosogatószer lágy, kezeket kímélő összetevője a kókuszolaj, mely biztosítja a bőrfelület puhaságát és hidratáltságát. Bőrkímélő hatása annak köszönhető, hogy nem tartalmaz alkil-benzol stimulánsokat és foszfátot sem.

KONCENTRÁLT FORMULA, MÉRSÉKELT ÁR

Hígítsa fel a DiCHO Mosogatószert tiszta vízben 1:5 arányban. 1 liter DiCHO Mosogatószerből 12 db 500ml-es flakonnyi hígított, használatra kész mosogatószert készíthetünk. A kiváló tisztítóhatás mellett, költséghatékony, remek választás az Ön és otthona számára.

FRISSÍTŐ CITRUS ILLAT

A hús, hal, zsír, fűszerek kellemetlen szagot hagynak az edényeken. A DiCHO Mosogatószerben található egyedi gyömbér kivonat semlegesíti ezeket. Kellemes, finoman citrusos illatot kölcsönöz az edényeknek.

EDÉNYTISZTÍTÓ TIPPEK

ÜVEG POHÁR/EDÉNY

A mintás üvegből készült poharakat, edényeket érdemes puha szivaccsal, gyengéden tisztítani. Az olyan makacs szennyeződés eltávolítására mint a tea, áztassa be pár percre a poharat mosogatószeres vízbe, majd könnyedén távolítsa el a foltot egy szivaccsal.

MŰANYAG POHÁR/EDÉNY

A zsírmaradványok eltávolítására, mely rendszerint beleragad a műanyag edényekbe, érdemes pár percre a mosogatószerrel ázni hagyni az edényt, majd enyhe dörzsölés után vízzel leöblíteni. A különböző szószok maradványait könnyedén eltávolíthatjuk, ha az edényt 4 órára vagy akár egy éjszakára mosogatószerrel ázni hagyjuk.

KERÁMIA POHÁR/EDÉNY

Egyszerűen mossa le kis mennyiségű DiCHO mosogatószerrel, majd öblítse le.

ROZSDAMENTES ACÉL EDÉNY

A rozsdamentes acélból készült edényeket érdemes a használat után közvetlenül elmosni, hogy elkerüljük a felület károsodását. Öblítés után törölje szárazra, hogy ne maradjon vízfolt az edényen.

 

Bővebb tájékoztatásért a készítményekkel kapcsolatban, vagy a beszerzéssel kapcsolatban keress meg levélben, szívesen segítek!

A Tiens készítményei, nemzetközi cég lévén dollár alapú elszámolással rendelkeznek, az aktuális havi árakról levélben adok tájékoztatást. A termékeket tanácsadókon keresztül, illetve törzskártya birtokában lehet megvásárolni. Törzsvásárlói kártyát egyszeri regisztrációs díj (jelenleg: 2.800.-Ft), illetve a szerződés aláírásával bárki válthat. (magánszemély, jogi személy és társaság, alapítvány stb.) A törzskártya tanácsadókon keresztül váltható ki, ha szeretnél ilyet, kérlek, levélben jelezd számomra.

De van lehetőség internetes vásárlásra is WEBÁRUHÁZON keresztül. (ha nem szeretnél törzskártyát, akkor is vásárolhatsz itt) Ezenkívül az aktuális árakat is megnézheted. Kattints a képre!

De van lehetőség internetes vásárlásra is WEBÁRUHÁZON keresztül. (ha nem szeretnél törzskártyát, akkor is vásárolhatsz itt) Ezenkívül az aktuális árakat is megnézheted. Kattints a képre!

tiensorigo-webaruhaz.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 102
Heti: 51
Havi: 1 010
Össz.: 475 321

Látogatottság növelés
Oldal: Környezetbarát tisztítószerek
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »