Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

45mp-ami_megvaltoztatja_eletedet.jpg

 Kérlek először nézd meg ezt a videót!

(e rövid kisfilm megtekintése után, baloldalt a "bemutató szp" hivatkozásra kattintva, megnézhetsz egy hosszabb filmet a lehetőségekről, a Tiensről és az egészségmegőrzés és táplálkozás fontosságáról)

Ha már találkoztál az MLM, vagy más néven direkt Marketing-el, akkor azért, ha még nem, akkor szeretném elmondani Neked az én pár fontos érvemet mellette:

Először is semmit nem kell eladnod! Senkit nem kell "beszervezned" (ahogy sokan riogatnak a hálózati marketinggel), csak megmutatnod, megismertetned kell e lehetőségeket másokkal. Mindenki maga dönt majd utána a legjobb belátása szerint, hogy alkalmazza és használja e termékeket és életmód-filozófiát, vagy sem.

Biztosan találkoztál már (vagy találkozol majd) a csak MLM-et ne mondattal. Sajnos sokan nem ismerik a távmunka ezen formáját, vagy eleve elutasítják előítéleteikre hagyatkozva, ha ilyen hirdetésre bukkannak. A baj nem a direkt marketinggel van, hanem a könnyelmű ígérgetőkkel, hiszen mint minden más téren, itt is vannak gyors meggazdagodást és szinte munka nélkül szerezhető jövedelmet sugallókkal! Aztán meg van az a kategória, - amikor persze nem az elején, de kiderül - hogy fizess be ennyit vagy vásárolj meg olyan terméket, amire nincs is szükséged.

Tehát átverők mindig vannak - mint minden téren - de gondoljunk csak arra, hogyha mondjuk, ruhát vásárolunk valahol és átvernek, rászednek bennünket, akkor nem ruhát nem vásárolunk többé, hanem abban a bizonyos boltban nem vásárolunk többé!

Aztán sokszor jön az a mondat, hogy nem érdekel a "beszervezősdi". Igen van olyan csapat, ahol csak ez a sugallat jön át, de itt is a kulcsszó a termék! Milyen termék vagy szolgáltatás a kínálat a hálózatban. Hiszen ha e termékek egyedülállóak és csak hálózati értékesítésen keresztül lehet hozzájutni, akkor, akit érdekel, itt fogja megvásárolni a hálózat tagjaként, és mivel maximálisan megelégedett, így természetes, hogy elmondja ezt az ismerőseinek is. Ezt én az információ megosztásnak tudom helyesen megfogalmazni. Rengeteg olyan termék és szolgáltatás van, melyet csak az adott helyen lehet megvásárolni! No és rengeteg helyen ajánlanak nekünk sok termék közül egy bizonyosat. Beszerveznek az adott gyártó számára? Általában csak a jó tapasztalat és a meggyőződés révén ajánlják számunkra.

Akkor miért is ne lehetne egy hálózaton, vagy csoporton keresztül vásárolni? Igen, a kereskedelmi multiknak, vagy csak a kiskereskedőknek ez nem jó, mert a profit, vagy nevezzük jutaléknak, nem az Ő zsebükbe vándorol! Vagyis ha mondjuk, egy Szuper Market áruházban vásárolok teljes megelégedéssel, és ezért ajánlom Édesanyámnak, rokonaimnak e helyet, vajon kapok az Ő vásárlásuk után az üzletlánc bevételeiből? Persze hogy nem! A hálózaton keresztüli vásárlásaink után viszont igen! (hát itt van az egyik fontos érvem!)

 

Nem az online marketing a rossz, hanem ha silány termékek és szolgáltatások állnak mögöttük, ezeket kerüljük!

 

Azt azért tudomásul kell vennünk, hogy az emberek egyre kényelmesebbek és szívesen vásárolnak az otthonukból interneten keresztül, egy- két kattintással! A világháló óriási léptékben fejlődik és terjed, így otthonunkból mi is egyre több emberhez tudjuk eljuttatni ajánlásunkat egy általunk jónak vélt  (és lehetőleg saját tapasztalataink alapján!) termékről vagy táplálék kiegészítőről, hogy kipróbálhassa Ő is, vagy ha úgy gondolja, akkor törzsvásárlóként hozzájuthasson a kedvezményekhez.

Másrészről meg nekünk is kényelmes lehetőséget biztosít az otthoni munkavégzés, hisz magunknak oszthatjuk be munkaidőnket és azért az internetes munka mégis csak könnyebb otthonunkból végezve, mint házalni vagy bemutatókat szervezni és személyes találkozókat összehozni! (ez sem rossz érv!)

Ismerőseim kérdezték már azt is, hogyha ilyen jók ezek a táplálék kiegészítők és eszközök-gépek, akkor miért nem lehet boltban kapni? A világban rohamos mértékben fejlődik az interneten keresztül (web áruház) vásárlók száma, és még nagyobb mértékben terjed a hálózatban értékesített termékek eladásának száma! Érvem arról szól, hogy gondolkozzunk el egy kicsit, a boltban hogyan vásárolunk? A polcon hasonló termékek közül van, mondjuk három különböző márkáé. Ránézünk és vagy a csomagolás vagy az ára alapján választunk úgy egy-két percet rászánva a döntésünkig.(talán már fontos számunkra, hogy ki gyártotta,  még esetleg megnézzük az apró betűs részeket is, és kész) Igazából sokszor nem tudjuk, milyen terméket vásárolunk és még az eladó sem tud minden kérdésünkre választ adni!

Itt az interneten böngészve, azonban ha ráakadunk egy minket érdeklő természetes úton előállított gyógynövény teára, akkor annak részletesen utána járhatunk a gyártójáról, a tartalmáról, bármilyen minket érdeklő információval kapcsolatban, ki-ki mennyire akar elmélyülni az adott témában. Tehát igen jól informálódhatunk az adott táplálék kiegészítővel kapcsolatban és keresgélhetünk otthonról esetleges betegségeinkre is kúraszerű megoldásokat, vagy csak egészségünk megőrzése érdekében találunk a megelőzéshez alternatívákat. Ráadásul az interneten a termékek mellett ott vannak a hozzászólások is, más emberek tapasztalatai, jók vagy netán negatívak, de segítenek a döntésünkben!

 

Az interneten hiába dicsérjük saját lovunkat, ha sánta hamar lesznek hozzászólások!

 

Szóval a hiteles csapatoknál bizony kell dolgozni! Főleg eleinte, hiszen meg kell tanulni az alapvető számító gépes ismereteket és az interneten való hirdetési lehetőségeket, a reklámozás és a közösségi oldalak használatát, esetleg honlap vagy blog létrehozását. De ne feledd, erőszakosan nem lehet az emberek figyelmét felkelteni és az ismeretleneknek küldött e-mailek kifejezetten tilosak! Tartsd mindig szem előtt, hogy mi csak felhívjuk a figyelmet az egészség megőrzésre, a természetes gyógymódokra és a betegség megelőzésre a keleti medicinánk által, és majd mindenki eldönti maga, hogy kipróbálja-e a táplálék kiegészítőket és akupunktúrás vagy egyéb termékeit a Tiens-nek, vagy sem.

Aztán folytatódik a munka az anyacég  s a termékeinek megismerésével, mert ne feledd, ajánlásaid után jönnek a kérdések! Tehát ismernünk kell és még jobb, ha saját tapasztalataink alapján tudunk megoldásokat kínálni a hozzánk fordulóknak!

Látod tehát: tanulás és munka! A hiteles MLM-cégek ilyenek, mint ahogyan a mi csapatunk is és azt ígérjük, hogy az egészséged megőrzése mellett egy jó jövedelem kiegészítés lehet a munkád jutalma! Persze, nem az első hónapban érkezik a jutalék, de szorgos munkával hamar elérheted ezt. Aztán már a Te általad felépített csapat szorgoskodik Neked is! Egyszer csak azt veszed észre, hogy a jövedelem kiegészítésből már jobban megélsz, és már csak ezzel foglalkozol, több időd jut másra is, és megszűnnek anyagi gondjaid. Sőt nem csak egész életedben, hanem egy szint elérése után öröklődik a családod részére e jutalék! Itt a munka meghozza gyümölcsét, mert nem egyedül dolgozol, ahogy Te másokért, úgy Érted is mások. Mint a lendkerék, lassan megindul, de aztán már a lendület viszi újra és újra előre.

Sokunknak van állása, de keveseknek ebből jó megélhetése, és ahogyan szép magyar nyelvünk kifejezően le is írja: állás = egyhelyben maradás! Éveken, évtizedeken keresztül ugyanott tartunk. Az MLM azoknak nyújt lehetőséget, akik szeretnének kitörni ebből a körből, és lépésekkel felfelé haladni, a jobb és biztos megélhetést elérni.

 

Amíg építkezel: dolgozol az otthonodért, s ha majd bent laksz: nem kell már építkezned!

 

 

 Egy rövid (12perc) tájékoztató a munkáról és a lehetőségekről:

 

"Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben!"   (Konfucius)

 

Miért épp a TIENS-hez csatlakozzam, és dolgozzak itt?

 

- Mert az egészséggel; a hosszú és boldog-, kiegyensúlyozott élet lehetőségével találkozhatsz. Az egészséggel, mely legfontosabb az egész életünkben, még ha nem is mindig ezt tartjuk annak, ha baj van, hamar rájövünk.

- Szép munka és hivatás a Te, Családod és Embertársaid egészségével törődni.

- Az alternatív lehetőséggel találkozhatsz, vagyis a természetes gyógymódokkal és készítményekkel, ráadásul a természet gyógyászat bölcsőjének számító, ötezer éves tudást felhalmozó ősi Kínai-Tibeti medicinával.

- Csak a TIENS alkalmazhatja termékeiben a titkos császári receptúrákat!

- Csatlakozhatsz egy olyan céghez, mely 18 év alatt a világ 190 országában van már jelen és 16 millió családnak, 30 millió törzsvásárlónak teszi lehetővé az egészségmegőrzést és a mellékhatások nélküli természetes gyógymódokat.

- E cég a WHO (az ENSZ egészségügyi világszervezete) által kiírt pályázatokon 13 aranyérmet szerzett különböző termékeivel, 2002-óta az ENSZ hivatalos beszállítója.

- Termékei megfelelnek a különböző országok minőségi előírásainak és rendelkezik is e tanúsítványokkal!

- A hálózatban értékesített termékek a jövő értékesítésének útja, e felé halad a világ; például Japánban a termékek és szolgáltatások 90%-át már MLM-ben értékesítik.

- Itt úgy dolgozhatsz, hogy nincs kötelező vásárlás*! A kipróbált táplálék kiegészítők és készülékek nem fölösleges vásárlást jelentenek, hiszen az egészségedért teszel egy próbát. E vásárlásaid után kapott pontjaid sohasem vesznek el, olyan ütemben nő a pontjaid, vagy a jutalékod mértéke, ahogy Te akarod és ennek arányában nő a kedvezményed is. Nincs tehát pontvesztés, szintvesztés sem.

(* egy évben egyetlen termék megvásárlásával meghoszabbítható a tagság, illetve kötelező vásárlás csak vezetői szint felett van.)

- Ahogy elmondod és megmutatod másoknak is e lehetőséget és esetleg csatlakoznak a TIENS-hez mint vásárlók, vagy az üzletben résztvevők; utánuk is kapsz jutalékot. Itt csak felfelé lehet haladni, de a sebessége Rajtad múlik.

- Nincs meglepetés további költségekről, mert nincsenek! Meglepetések csak a termékek minőségében és hatékonyságában érhetnek.

- Ha csak egészséged érdekében szeretnéd használni e természetes gyógynövény kivonatokat, modern biotechnológiás és egyedülálló termékeket, vagy szabadalommal rendelkező készülékeket, akkor is érdemes kiváltani a törzskártyát, (mely nagyjából 4 doboz cigaretta ára) mert egyből 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá e termékekhez s a későbbiekben e kedvezmény csak nő.

- Az Online Marketing lényege az, hogy otthonról dolgozol a saját időbeosztásod alapján és nem bonyolult, bárki számára megtanulható.

- Számos érvet leírhatnák még, de ezeket Neked kell most már megtalálni. Az én utolsó és egyben legfontosabb  érvem a saját magam tapasztalata lett: visszakaptam az egészségemet, elhagytam a sok gyógyszeremet és e gyógynövények erősítik szervezetem helyes működését. Gyermekeim immunrendszere megerősödött és tágabb családom tapasztalatai is igen kedvezőek.

 

egészség és jövő

 

Ha gondolod-kezd el a munkát már ma, hisz a sok beszéd a tett halála!

itt kezd:

Vagy keress meg levélben, mindenben segítek!

 

Sok sikert és kitartást kívánok hozzá! Kérdéseiddel bármikor megkereshetsz:

kérdések

 


Oldalam látogatottságának növelésében a www.seotools.hu INGYENES keresőoptimalizálási tanfolyama és a keresőoptimalizálási eszközei segítettek!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 102
Heti: 29
Havi: 988
Össz.: 475 299

Látogatottság növelés
Oldal: Otthoni munka
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »