Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

 

Előszó a tisztító géphez:

 

Manapság nap,- mint nap hallunk arról a különböző médiákban, hogy egészségtelenül táplálkozunk. Rosszak az arányok táplálékaink megválasztásánál, vagy túl kevésszer fogyasztunk zöldséget és gyümölcsöt. Aztán, amikor meg fogyasztunk, sok esetben nem szezonálisakat eszünk. (nem a nálunk természetes fejlődési és érési időszakban) Szóval együnk több zöldséget és gyümölcsöt, mert ez az egészségesebb élet egyik alapja. Ez igaz is, csak magukkal a táplálékokkal van a baj! Ez az állítás még nagyszüleink idejében helyes volt. Akkor még minimális mértékben használtak növényvédő szereket, a földeket természetes anyagokkal trágyázták és a termésátlag sem volt a szélsőségekig kihasználva. Nem használtak érlelés fokozó, vagy éppen gátló szereket. Nem éretlenül szedték le a gyümölcsöket, hogy az majd a szállítás során kényszerérett legyen, vagy épp valamilyen vegyület hatására a polcokon érjen be. Vagyis tápláló növények és káros anyagoktól mentes gyümölcsök kerültek asztalukra. Amit meg tudtak, elrakták maguk a későbbi hónapokra hűvös vermekben, vagy kevéske tartósítóval a kamra polcain. De azóta sokat változott a világ!

Csak az elmúlt 50-éven 100-ezer toxikus anyaggal "bővült" környezetünk. Évente mintegy ezer új vegyi anyag kerül "forgalomba". Legalább 250 olyan szintetikus vegyi anyag van szervezetünkben, amelytől még nagyszüleink mentesek voltak! A levegőből, ivóvízből és táplálékból kapjuk ezeket az "áldásos" anyagokat. Az évenként kibocsájtott kemikáliák miatt 2200 szabadgyök család támadja szervezetünket nap,- mint nap. Tehát valamit tennünk kell azért, hogy szervezetünk lehetőleg minél kevesebb mérgező, toxikus anyaggal kerüljön kapcsolatba. De lehetőleg e vegyületeket természetes módon, és ne más vegyületekkel vonjuk ki környezetünkből, élelmiszereinkből!

Manapság a szennyezett étel és az ivóvíz jelenti a legnagyobb fenyegetést számunkra. Az egészségünk megőrzésének érdekében meg kell tisztítanunk élelmiszereinket, ivóvizünket és környezetünk levegőjét.

 

Gyümölcs és zöldség tisztító ionizátor

 

gyomolcs_es_zoldseg_tisztito_ionizator.jpg

 

A készülék sokoldalú felhasználhatóságát az adja, hogy ózont (O3) állítva elő sterilizál és fertőtlenít, valamint antiszeptikus és frissítő funkcióval is rendelkezik. Röviden nevezhetjük ózongenerátornak is.

Az  ózon (O3) köztudottan erős oxidáló hatóanyag, oxidációs folyamatai révén megsemmisíti a kártékony mikroorganizmusokat, baktériumokat és vírusokat.

Tehát e készülék eltávolítja a gyümölcsök és zöldségfélék héjáról az emberi szervezetre káros növényvédő és rovarirtó szerek maradványait, és egyéb káros kemikáliákat, valamint a különböző húsokból és tengeri halakból például a hormonok maradványait, hatástalanítja a baktériumokat. Tisztítja a levegőt környezetünkben (otthonunkban, munkahelyünkön, vagy épp az autónkban), eltávolítja a kellemetlen szagokat például a hűtőszekrényből és hosszantartó frissességet biztosít az ételeknek. Tisztítja, fertőtleníti az ívóvizünket és oxigéndússá teszi azt. Az ózongenerátor tehát a természetes tisztítás és fertőtlenítés lehetősége.

 

Az aktív oxigén-az egészséges élelem "védelmezője".

 

                     Az aktív oxigén tulajdonságai és hatásai:

 

  1. Az aktív oxigén (ózon) molekuláris alakja O3. A légkör jelentős része oxigéngáz (O2), de ózon (O3) formában is megtalálható (igaz ez a molekulaszerkezet sokkal instabilabb, az ózon az oxigéngáz allotróp módosulata). Az egyik legerősebb oxidálószer. Közönséges oxigénmolekulára (O2) és egyatomos, rendkívül reagens, úgynevezett naszcensz oxigénre bomlik. 15-50 km magasságban a sztratoszférában helyezkedik el egy vékony védő pajzs, amely átszűri az UV sugárzást és megvéd minden élőlényt a földön. Ez az ózonréteg, egy igazi ajándéka a természetnek.

 

  1. Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően akár 600-szor - 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja azt, és ezáltal kiszűrhetővé teszi. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által. Megakadályozza a gombák sejtnövekedését, a vírusok sejtekhez kapcsolódásának akadályozásával pedig a vírusok szaporodása ellen hat. Az ózon hatásos a tályog, kólibaktérium, a szalmonella megbetegedést okozó baktérium, a kolera-baktérium elleni kezelésre. Mindezen baktériumok ellen az ózon rendkívül gyors és hatásos ellenanyagnak bizonyult. 

Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy az a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat!

 

 

A szennyezett élelmiszerek veszélyei:

A peszticidek, más néven növény védőszerek, olyan vegyszerek, melyek alkalmazásának a célja a növények, termények védelme és a kártevő élőlények elpusztítása. Magyarországon közel nyolcszáz engedélyköteles növényvédőszer van forgalomban. A környezet szempontjából rendkívül károsak, mivel általában lassan és nehezen bomlanak le. Bekerülhetnek az élelmiszerláncba az ökorendszerbe, a talajba és a vizekbe, ahol fel is halmozódhatnak, és komoly pusztítást okoznak.

A mezőgazdasági termelés fertőzésének a másik formája, a talajon keresztül történik.

Háztartási, ipari és orvosi hulladékok is tartalmaznak nagy mennyiségű kórokozókat, amelyek fertőzéseket okoznak. Ha ezek a hulladékok nincsenek semlegesítve, bekerülve a talajba komoly szennyeződéseket tudnak okozni a mezőgazdaságban.

Manapság a gyümölcsök és zöldségek nagyon gusztusosan néznek ki, de íztelenek. A húsok és halak is elvesztették igazi ízüket. Mindezeknek az oka, a növényvédőszerek, műtrágyák, növekedési hormonok használata. Különösen sok növekedés serkentő szereket tartalmaznak a „szezonális” gyümölcsök és zöldségek. Ma sok termelő próbál mások előtt és jelentős mennyiségben mezőgazdasági termékeket a piacra dobni, és a céljaik eléréséért a növények növekedésének a gyorsulására növekedést serkentő szereket, hormonokat, különféle vegyi anyagokat használnak.

Mindez ahhoz vezet, hogy rossz minőségű ételek kerülnek az asztalainkra. Ez nagy veszélyt jelent az emberiség egészségére. Ezért lehetőleg kerüljük a szennyezett élelmiszereket, illetve alaposan tisztítsuk meg elfogyasztásuk előtt!

 

 Egy rövid bemutató a készülékről és használatáról:

 

 

A készülék rövid bemutatása:

 

A zöldség és gyümölcs tisztítására szolgáló készülék –a Tiens vállalat által előállított, harmadik generációjú készülék, amelyben ötvözve vannak a vezető mikrobiológiai, elektronikai és mechanikai ismeretek. A készülék rendkívülisége abban rejlik, hogy képes az ózon tulajdonságait az ember szolgálatába állítani. Az ózongenerátor emeli az élet minőségét és nélkülözhetetlen a lakások, az irodák, vagy üzletek számára is.

 A készülék egyedülálló szerepe:

  1. Az aktív oxigén képes eltávolítani a növényvédőszerek maradványait, műtrágyát, növekedést serkentő szereket, baktériumokat a zöldségekből és gyümölcsökből hőkezelés nélkül. Ezáltal megmaradnak a gyümölcs és zöldség hasznos sajátosságai és eltárolhatósága is meghosszabbodik.
  2. A víz fő láncszem a vírusok terjesztésében. Rendszerint falvakban és településeken éppen a fertőzött víztől betegednek meg. Nagy városokban speciális víztisztító berendezések vannak a víz fertőtlenítésére. De a tiszta víz pár km lefolyása után újra szennyeződik.

Azonkívül a klórral kezelt víz kloroformot tartalmaz, ami szintén káros az egészségre. Az ózon segítségével tisztított víz nem tartalmazza a fenn sorolt káros anyagokat és teljesen ártalmatlan az egészségre. A vízben oldott ózon nem csak képes elpusztítani (semlegesíteni) a mikroorganizmusokat, hanem eltávolítja a klór maradványát, baktériumokat, nehéz fémeket és más szerves anyagokat, megnöveli az oxigén tartalmát a víznek, megoldva ezzel a víz által terjesztett betegségek problémáját.

  1. A baktériumok és vírusok terjeszkedhetnek a konyhai eszközök, játékok, és más tárgyakon is. Az ózonnal való kezelés eltávolítja a baktériumokat, megsemmisíti a szaporodásukat és tisztaságot biztosít
  1. Az aktív oxigén használata megtisztítja az akváriumot a vírusoktól, baktériumoktól, szennyeződéstől és megakadályozza a halak életterének romlását. Dúsítja a vizet, megelőzi a kóros elváltozások kialakulását, csökkenti a vízcsere gyakoriságát.

 

     A készülék kiegészítő szerepei:

 

     1. A készülék alkalmazása irodákban, konferencia termekben és otthon.

Az aktív ózon eltávolítja a mérgező kémiai anyagokat a lakás felújítása után: cigaretta füstöt, megakadályozza a vírusok terjedését, a paraziták megjelenését, a penészgombát, semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az ózon hatékonyan semlegesíti az olajfesték, az új bútor, padlófesték kellemetlen irritáló szagát, amelyek a felújított lakásban keletkeznek. Felfrissíti az "állott" levegőt, vagy a légkondicionáló berendezéseket is fertőtleníthetjük vele. Ennek köszönhetően megőrizzük egészségünket és csökkentjük az allergiás tüneteket.

 

      2. A készülék alkalmazása bárokban, éttermekben, fodrászüzletekben, egészségügyi intézményekben, szanatóriumokban.

Semlegesíti a kellemetlen szagokat (cigaretta füst, alkohol, vegyszerek, emberi testszag, gyógyszerek). Megtisztítja a levegőt, oxigénnel dúsítja azt, semlegesíti a pozitív ionokat, felgyorsítja a betegek gyógyulását.

 

      3. A készülék használata a konyhában.

Tisztítja a levegőt a konyhában, megszűri a szénmonoxidot, a kellemetlen szagokat a hűtőben, vagy a sült hús szagát.

 

      4. Fertőtlenít a fürdővízben.

Ha ózonnal kezeljük fürdővizünket, megszabadulhatunk különböző gombás fertőzésektől is. (pld.: lábgomba, intim testrészek fertőzései)

 

      5. Semlegesíti a szemét kellemetlen szagát, az állatszagot az állatkereskedésekben, ólakban és állatok tartására szolgáló helyiségekben.

Rendszeres használat esetén a generátor véd a vérszívó rovaroktól (bolhák, kullancsok), megelőzi azok megjelenését.

 

     6. A generátor alkalmazása a kellemetlen szagok eltávolítására a hűtőszekrényben.

A 0-10 Celsius fokig terjedő hőmérséklet ideális táptalaj a hidegre ellenálló baktériumok szaporodására. Ezért a hűtőben elszaporodnak a baktériumok és megjelennek a kellemetlen szagok. Ha ózonnal kezelt vízzel áttöröljük a hűtőt, vagy a készüléket használjuk, minden baktérium elpusztul és a kellemetlen szagok eltűnnek. 

 

     7. Használata gépjárműveinknél.

Manapság már szinte minden autó rendelkezik légkondicionáló berendezéssel, mely táptalajt biztosít egyben bizonyos gombáknak és egyéb nem kívánatos élőlénynek. E készülékkel csírátlaníthatunk és fertőtleníthetünk, sőt az előforduló kellemetlen szagokat is eltávolíthatjuk. (kiborult étel-ital)

 

     8. Ózonnal kezelt csapvíz.

Fertőtleníthetjük és megtisztíthatjuk csapvizünket, sőt oxigénnel dúsított ivóvizet állíthatunk elő a vezetékes vízhálózatunkból. (Egy átlagos magyar család 120-150 ezer forintot költ évente ásványvízre. Ezt az összeget megspórolhatjuk, és igazán tiszta és egészséges vizet fogyaszthatunk!) Ezenkívül a tisztított csapvízből főzhetünk, illetve moshatjuk meg benne ételeinket, étkezéseink után pedig edényeinket.

 

      9. Egyéb lehetőségek.

Az élet számtalan területén alkalmazható. Például borosgazdák, borászatok használhatják a hordók, tárolóeszközök sterilizására, elhagyva a kénezést. Vagy zöldség-gyümölcs kereskedők a boltjaikban, raktáraikban hosszan tartó frissességet biztosíthatnak az árujuknak.

 

 gyumolcsmoso_tulajdonsagai.jpg

 

      A készülék sajátosságai:

      1. A két kamrás levegőszivattyú nagy mennyiségben termel ózont. A készülék alacsony zajt bocsát ki.

     2. A készülék belsejében találhatóak a MEGA48 chipek. Ezek magas színvonalú nagy teherbírású chipek, amelyek ellenállnak a külső mágnesességnek.

     3. A készülék elektromos reaktora magas érzékenységgel rendelkezik. Ő látja el a biztonságot az elektromos hálózatban.

     4. Nagy teljesítményű feszültségszabályozó, megvédi a túlterheléstől, hőmérsékletingadozástól és a nem várt eseményektől.

     5. Harmadik generációs csővel van ellátva, amelynek nagy a huzatrendszere. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozásánál nem gyűlik össze benne a nedvesség.

 

Egy rövid bemutatófilm az ózonról és a készülékről:

 

Az ősi kínai közmondás szerint: "Az emberiség számára az étel a legfontosabb."

Manapság a szennyezett ételek jelentik a legnagyobb fenyegetést az ember egészségére. Az egészség megőrzése érdekében meg kell tisztítani az élelmiszereket a káros anyagoktól.

Ha törődünk az ételek minőségével, törődünk az egészségünkkel és jövőnkkel.

A TIENS aktív-oxigén generátor (gyümölcs és zöldség tisztító készülék) segít, hogy megoldjuk ezt a lényeges problémát!

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

További információkért, vagy a beszerzéssel kapcsolatban, levélben segítek!

E készüléket, ahogyan a Tiens többi termékét is csak törzskártyával*, vagy Tiens tanácsadókon keresztül lehet megvásárolni. (*jelenlegi ára: 2.800.-Ft és azonnali 20% kedvezményre jogosít)

A termék aktuális áráról és közvetlen beszerezéséről e webáruházban is tájékozódhatsz:

tiensorigo-webaruhaz.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 102
Heti: 22
Havi: 981
Össz.: 475 292

Látogatottság növelés
Oldal: Az ózon (O3) tisztító, ételeink, ivóvizünk, otthonunk természetes fertőtlenítője
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »