Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

 

Chi-gép

 

chi-gep.jpg

A hagyományos kínai görgetős masszázs és az aranyhalak úszás mozdulatainak kombinációjával létrehozott ügyes kis gép.

Kellemes ringató mozgásával fokozza a nyirok és vérkeringést, stressz oldó hatást fejt ki, átmozgatja a gerincoszlopot, ezáltal harmonizálja az életenergiákat és szabaddá teszi azok áramlását a test energiaközpontjai között.

A mozgásszegény életmódunk, vagy ülőmunkánkból adódó bajaink csillapítására és egészségünk megőrzésére lehet alternatíva a Chi-gép!

Lábunkat felrakva e készülékre a kellemes ringástól ellazulunk, gerincünk és ízületeink szinte egy sportolással felérő mozgást kapnak, vérkeringésünk oxigénnel telve felgyorsul és eközben erőteljes méregtelenítés történik a vesén keresztül.

Használata kényelmes és egyszerű, a Chi-gép napi használata külsőleg és belsőleg is kedvezően befolyásolja szervezetünk kiegyensúlyozott működését.

 


A jelenlegi, fejlett technológiára épülő társadalomban az emberek túl elfoglaltak a mindennapi teendőikkel és munkájukkal kapcsolatban. Nem marad idejük a testmozgásra, ami többnyire rossz keringéshez vezet, ami károsan hat a szív- érrendszerre, illetve az idegrendszeri működésre, túlsúlyt okoz. A készüléket úgy tervezték, hogy különösen alkalmas legyen a vérkeringés javítására, fáradtság megszüntetésére, az alvászavarok elmulasztására és egyben arra is, hogy használatával kedvezően befolyásoljuk szervezetünk optimális működését.

 

                              Miért jó ez a gép?

 

1. Ringat, relaxálhat, ellazíthat, nyugtathat...

2. Normál és automata üzemmódban használható (utóbbiban hol felgyorsul, hol lelassul a kezelés tempója).

3. Mindkét üzemmódban 14 + 14 külön kezelési, sebesség fokozat található a nagyon lassútól, a nagyon gyors fitnesz fokozatokig.

4. A Tiens chi gép az ősi tibeti szerzetesek gyógymódjára épül, akik kolostoraikban a gerincbetegeket gerincferdülés, csigolyasérülés, idegbecsípődés, gerincsérv esetén ilyen gyengéd és végtelenített 8-as "aranyhal" mozgással gyógyították, amikor a földön feküdtek és lábaikat lágyan jobbra-balra mozgatták. Ez a Tiens chi gép működésének az alapja.

5. A Tiens chi gép használata egyszerű és kényelmes.

6. 5 perctől - 30 percig beállítható és működés közben is változtatható a kezelés időtartama.

7. Kellemes ellazulást kaphatunk ringatás közben, a gerincünk, az összes ízületünk tőlünk függetlenül megkaphatja a fizikai terhelést, önállóan sportolhat.

 

Az emberi szervezet, mint egy inga, folyamatos „lökést” igényel, vagyis a szimpatikus idegrendszer serkentését, amely a test funkciói számára szinkronizáló impulzusokkal szolgál. Ilyenkor a legjobb az oxigénellátás.

Ez az alapötlete a Chi gép megalkotásának, amely egy kényelmes és használatban egyszerű egészségmegőrző készülék.

Amikor felrakjuk a lábunkat a TIENS Chi gépre és kellemesen ellazulunk ringatás közben, a gerincünk és az összes ízületünk tőlünk függetlenül megkapja a teljes értékű fizikai terhelést, önállóan sportol.

A szervezet megtelik oxigénnel, javulhat az ízületek mozgékonysága, rugalmasabbak lehetnek az izmok, javulhat a vér és a nyirok keringése. Erőteljes méregtelenítés történhet a vesén keresztül.

A készülék használata nem igényel semmilyen más eszközt, nincs szükség alátétre a csípő alá. Esetleg tehetünk egy puha könnyen csúszkáló anyagot a test alá, de még ez sem feltétlen szükséges. Amikor a Chi gépet használjuk elég, ha megpróbálunk a könnyed egyenletes légzésre figyelni, elengedni a testünket és csak a görgető masszásra hagyatkozni.

A test a mozgás végén enyhén "pezsegni" kezd, ez azt jelenti, hogy a spirális mozgás hatására a vér megtelik oxigénnel és érezni lehet a vér frissességét az erekben, miközben áramlik.

 

A Chi készülék fitnesz-edző és meditációt segítő berendezés egyben.

A hagyományos kínai orvoslás masszázsmódszerein alapuló készülék edzheti és salaktalaníthatja a testet, feszessé teheti a bőrt és csökkentheti az idegi feszültséget. A feltaláló Dr. Shizuo Inoue japán orvos, akinek 38 évnyi kutatása eredményeként született meg a Chi gép, melyet mára már a világban több millióan használnak.

A Chi készülék megszűntetheti a stressz kellemetlen következményeit, egyidejűleg edzheti a lábizmokat, erősítheti a hátat, feloldhatja a feszültséget. Lendületbe hozhatja az emésztést és az anyagcserét, fokozhatja a nyirokkeringést, ezáltal méregtelenítheti és salaktalaníthatja az egész szervezetet.  A Chi készüléket arra fejlesztették ki, hogy természetes és kíméletes módon növelhessék a sejtek oxigénellátását. Nagyon sok testi probléma oka a sejtek oxigénhiánya. Ülés közben a rossz tartás miatt a stressz és a szorongás következtében gyakran csak felületesen lélegezünk, a krónikus oxigénhiánynak pedig sokféle következménye lehet: alvászavarok, fejfájás, szédülés, feszültségek, szív- és érrendszeri elváltozások. A kezelés végén a megnövekedett oxigénellátás miatt, amely az ellazító ringató mozgás eredménye, jóleső bizsergés áradhat szét az egész testben.

A gép hatására a légzés lassabb lesz, mégis megnőhet az oxigénellátás. A géppel történő 15 perces kezelés megfelel egy körülbelül másfél órás tempós séta hatásának.

Reggel és este egy-egy negyedórás kezelés sokat javíthat a mozgásszegény életmód káros hatásain, gyorsan megérezhetik pozitív hatását az ízületi és hátproblémákkal, mozgászavarokkal küszködő emberek is.

A ringató mozgás hatására a porckorongok is több folyadékhoz juthatnak és regenerálódhatnak, így nem nyomják többé a gerinccsatornából kilépő idegeket, tehát javulhat a hátfájás, a migrén, a fülzúgás.

Helytelen táplálkozásunk miatt felhalmozódnak szervezetünkben a szabad gyökök, az anyagcsere-salakanyagok és a környezeti mérgek, amelyek felelősek az olyan civilizációs elváltozásokért, mint az artrózis, a köszvény és az érelmeszesedés. A gép mozgásának köszönhetően viszont ezek a mérgek kiürülhetnek a szervezetből, a jobb munkára ösztönzött nyirokrendszer pedig hatékonyabban el tudja őket szállítani. Mivel az anyagcsere fokozódhat, gyorsulhat a súlycsökkenés is. A készülék akkor a leghatásosabb, ha meghatározott ritmusban mozog és a mozgás nyolcas formájában végigfut az egész testen.

A chi gép használata általánosan javasolható mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva mozgásszegény életet élnek.

Mindenki tisztában van azzal, hogy a legnagyobb mennyiségű oxigént fizikai megterhelések esetén vesszük fel. A rendszeres fizikai megterhelés a fizikai egészség, a lelki harmónia záloga, lehetőség arra, hogy rengeteg problémától megszabaduljunk, többek között a kényesebb problémáktól is: a túlsúlytól, krónikus székrekedéstől, bélfelfúvódástól, stb.

Nagyszámú kutatási eredmény azt bizonyítja, hogy az emberi szervezet mozgás közben kapja meg a számára fontos legnagyobb mennyiségű oxigént. Ennek az alapelvnek a figyelembevételével dolgozták ki a Chi gépet.  Elengedhetetlenül szükséges lehet az egészség megőrzésére, a teljes értékű életvitelhez.

A Chi gép nemcsak a fogyásban, hanem a szépség megőrzésében is segíthet.

További információk, vagy a beszerzéssel kapcsolatban, levélben segítek!

E készüléket, ahogyan a Tiens többi termékét is csak törzskártyával*, vagy Tiens tanácsadókon keresztül lehet megvásárolni. (*jelenlegi ára: 2.800.-Ft és azonnali 20% kedvezményre jogosít)

Webáruház:

tiensorigo-webaruhaz.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 102
Heti: 27
Havi: 986
Össz.: 475 297

Látogatottság növelés
Oldal: Chi-gép
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »