Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

Csak természetes anyagokat tartalmaz

fogkrem.jpg

Tiens fogkrém fodormenta ízesítéssel.

Fő összetevők: Sarcandra glabra, lonc, vad krizantém virág.

Jellemzői:

  • Sarcandra glabra: antibakteriális és gyulladásgátló hatás
  • Lonc: hűsítő és méregtelenítő hatás
  • Vad krizantém: méregtelenítő, gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatás

TIENS fogkrém_ppt


Kedves olvasóm, mielőtt tovább ugornál a következő termékre, szeretném a figyelmedet felhívni olyasmire, ami segíthet választani a fogkrémek vásárlásánál. Ugyanis családunk nap-, mint nap használja e terméket, és nem mindegy, hogy egészségünk szempontjából milyen is az a fogkrém. Kérlek, nézd meg a fürdőszobádban, Te és Ti milyet használtok. Talán nem is figyelted, de minden tubus alján, a záró hegesztésen van egy kis szín-jelölés. Különböző színű csík lehet a fogkrémeden. Például kék, vagy fekete, mely azt jelenti, hogy a termék tartalmaz valamilyen mennyiségben kémiai-, vegyi anyagokat. Ha piros jelölést találsz, akkor kb. fele-fele arányban tartalmaz a termék vegyi-, és természetes anyagokat. A zöld szín jelöli a 100%-ban természetes anyagokat tartalmazó fogkrémet. (a Tiens fogkrémen a zöld jelölés található)

Egy következő szempont lehet a Fluor tartalom, melyről a legújabb kutatások kimutatták, hogy rákkeltő hatású!

De egy otthoni kísérlet elvégzését is ajánlom figyelmedbe. Ugyanis a legtöbb hirdetésnél hangsúlyozzák, hogy az a bizonyos termék milyen sok jótékony hatóanyagot is tartalmaz. Például gyulladáscsökkentő és antibakteriális anyagokat. De érdemes megvizsgálni, hogy vajon ezek a jótékony hatóanyagok felszívódnak-e szervezetünkbe egyáltalán. Kezünk bőrére nyomva egy keveset a fogkrémből, elkezdjük bedörzsölni azt. Ha percek múltán is ott habzik bőrünkön, nem felszívódva, akkor a hatóanyagok se kerülnek be szervezetünkbe, jelen esetben a fogínyünkbe.

Minél kevesebb kémiai-, és vegyi anyaggal találkozik szervezetünk, annál közelebb leszünk az egészséges állapothoz.Aktív oxigén és negatív ion egészségügyi betét


airiz_betet.jpg

Az AIRIZ aktív oxigén és negatív ion betétek az aktív oxigén és az anionok együttes erejével akadályozza meg a káros baktériumok szaporodását, és védelmezi a szervezetben élő egészséges baktériumokat. Ezzel hatékonyan támogatja a női test természetes öntisztító képességét, erősíti az immunrendszert és energiával tölti fel használóját.

Az anionokat másként a "levegő vitaminja" néven is említik. Igen erős baktériumölő hatásukról ismertek, vagyis minél magasabb a levegő negatív ion koncentrációja, annál kevesebb a környezetben élő káros baktériumok száma. Az anionok hatékonyan erősítik a szervezet ellenálló képességét és megelőzik a betegségek kialakulását.

eu-betet_kozepeskep.jpg

Jellemzői:

  • A szabadalmaztatott anion chip akár 6100 iont is képes kibocsátani köbcentiméterenként.
  • Egyedülálló aktív oxigén összetevője friss és természetes érzést biztosít.
  • Vékony selyemmel és puha pamuttal borított nedszívó réteg, mely klórmentes és fehérítőt sem tartalmaz.
  • 100%-ban természetes, biológiai úton lebomló és antiallergén.
  • E termékek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a higiéniáról gondoskodjanak.Multifunkcionális párna  

parna.jpg

A TIENS multifunkcionális párna a legmodernebb technológiával készült. Főbb alapanyagai a folyékony kristály, makro molekuláris polimerek, távoli infravörös anyagok és negatív ionok, amelyek támogatják a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét. Jótékony hatásai mellett ez a háromdimenziójú foton energia párna nagyon kényelmes, jóleső támaszt nyújt a nyaknak és optimális fekvő-testhelyzetet biztosít.
Paplan és matracvédő

paplan.jpg

A távoli infravörös ágynemű a hálószoba felszerelések új generációjába tartozik. Új típusú, multifunkcionális rostanyagból készült, a legmodernebb technológiával. Fő alapanyaga a távoli infravörös szövet, a negatív ionok és a makro molekuláris polimerek, amelyek jótékony hatást gyakorolnak az egészségre. A turmalinnal dúsított rostok negatív ionokat termelnek, amelyek alvás közben körbeveszik a testet, a bőrön keresztül behatolnak a véráramba és a légzőszervekbe, ahol kifejtik jótékony hatásukat.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 102
Heti: 44
Havi: 1 003
Össz.: 475 314

Látogatottság növelés
Oldal: Higénia és nyugodt alvás
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »