Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával.

Életünkben a legfontosabb az egészségünk! A megelőzés az egészség megőrzés természetes gyógymódja!

A Pótlás termékei a Tiensnél

 

Elérkeztünk a szervezetünk fontos elemeinek feltöltéséhez. A kalciummal kezdem, hiszen az ötödik helyen áll a legfontosabb makro elemek sorában: a szén, az oxigén, a hidrogén és a nitrogén után! A jelentősége abban rejlik, hogy a kalcium olyan paraméterekkel rendelkezik, amelyek könnyűvé teszik a sejtekbe való be- és kijutást, így magával hoz, egy sor tápanyagot s ugyanakkor a sejt ki tudja üríteni a salakanyagokat.

A sejtjeink folyamatosan energiát termelnek, ezáltal felhalmozódnak a savas anyagok és salakok, melyeket ki kell tisztítani a szervezetből, különben elsavasodik és ez az immunrendszer gyengüléséhez és számos betegséghez vezet! Testünk folyamatosan keres lúgtartalékok után, hogy semlegesítse a savas maradékokat és meg is találja a csontjainkban és fogazatunkban. A savanyú ételek és italok fogyasztása tovább növeli szervezetünk kalcium igényét, vagyis pótolnunk kell naponta az ionizált kalciumot (800-2600mg/nap), ráadásul az élet bizonyos időszakaiban tovább nő szervezetünk kalcium éhsége! Ilyen a terhesség időszaka, a növekedésünk (gyerek- és kamaszkor), klimax, csonttörések, mozgásszervi betegségek, stresszes életvitel.

Fontos tudni azt is, hogy élelmiszereink nem ionizált kalciumot tartalmaznak, ezáltal nagy részben kalcium-foszfáttá alakulva salakanyagként távoznak szervezetünkből! Másrészt viszont egyre kevesebbet is tartalmaznak, így még fontosabb a kalcium pótlása. Az ásványi anyag tartalma növényeinknek az utóbbi évtizedekben drasztikusan csökkent. Az Egyesült Államokban, vagy Kanadai és Brit intézetek kutatásai alapján például a brokkoli kalcium tartalmának 67%-a elveszett az utóbbi évtizedekben. De a fontos kalciumforrásként ismert tehéntej, mára már elvesztette ásványi anyag tartalmának 80-90%-át!

Számos érvet is felsorolhatnák még, hogy érezzük a kalcium pótlásának fontosságát! A Tiens sikereinek alapját -többek között- épp az egyedülállóan biológiailag tiszta, és majdnem teljes mértékben (98%) felszívódó kalcium termékeinek köszönheti! A Tiens kalciumcsaládja azért olyan különleges, mert a kalciumot szerves (ionos) formában tartalmazza, így az rendkívül gyorsan és szinte teljes mértékben felszívódik. Más készítmények, vagy az ásványvizek is szervetlen kalciumot tartalmaznak, melyet a szervezetünk nagyon nehezen tud kezelni, kicsi a felszívódási arány, viszont lerakódások is keletkezhetnek (érrendszer, vese, ízületek) különböző helyeken.

 

 


 

A kalcium család:

 

super-kalcium_kozepeskep.jpg

Magas tápértékű Super kalcium por, és az A és D vitamin kiegyensúlyozott kombinációja. Fő összetevők: galacto-oligoszacharidok, zsírtalanított tejpor, csontpor, L- aszkorbinsav, vas (szulfát), aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, maltodextrin, kakaópor és vanília aroma. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, tartósítószert nem tartalmaz!

A kalcium a legfontosabb alapvető ásványi anyagok egyike. Nem csupán a csontok fejlődésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A kalcium számos testi folyamatban részt vesz. Hozzájárul, hogy a fontos tápanyagok ki és bejussanak a sejtekbe, és fontos feladata van az idegimpulzusok és izomfunkciók közvetítésében. A kalcium még a koleszterin szint és a vérnyomás csökkentésében is segít. Kalcium nélkül a vér nem tudna megalvadni. Azok az emberek, akik kalciumhiányban szenvednek, még egy apró sérüléstől is sok vért veszíthetnek, esetenként a seb nem gyógyul elég gyorsan vagy elég jól. A kalcium továbbá az alvásra is jótékony hatást gyakorol.

A kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag. Kulcsszerepet játszik a csontok és fogak kialakulásában, fejlődésében. Segíti a véralvadást, az izom összehúzódást, valamint az ingerület átadást az idegek között.

Az A-vitamin szabályozza a csontok, fogak és a sejthártyák kifejlődését és növekedését. Valamint az A vitamin "felelős" a jó látásért és védi a szervezetet a fertőzések ellen.

A D-vitamin szintén fontos szerepet játszik a csontszövetek fejlődésében és az anyagcserében is. Elősegíti a kalcium sók beépülését a csontozatba.

Jótékony hatásai:

- Gondoskodik az ízületek egészségéről és mobilitásáról.

- Erősítheti a csontokat és fogakat.

- Elősegítheti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből.

- Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

- Gyorsan felszívódik, alacsony cukor- és zsírtartalom, magas fehérjetartalom.


 

kalcium-por_gyerekeknek_kozepeskep.jpg

Kalcium por gyerekeknek. A gyermekek részére készített kalciumpornál a szükségleteiket tartották szem előtt, ennek megfelelően a termék dobozonként 3600mg tiszta kalciumot tartalmaz, valamint 9 fajta amino savat, taurint, proteineket, vitaminokat és nyomelemeket, teljes tejport, csontport, valamint tojássárgája port. Cukormentes, így nem károsítja a fogakat sem.

Jellemzői:

- Kifejezetten a gyermekek fejlődésének igényei szerint készült.

- Elősegítheti a gyermeki csontok, fogak, agy és idegrendszer egészséges fejlődését.

- A tojássárgája lecitint tartalmaz, amely jótékony hatást gyakorol az agysejtek kialakulására, a látás fejlődésére és a memóriára.

- Hozzájárulhat az izmok fejlődéséhez és erősítheti a szervezet ellenálló képességét.


 

kalcium-por-tokmaggal_kozepeskep.jpg

Magas tápértékű Kalcium por, töktermés porral. (Diabetikus Kalcium) Fő összetevők: tökterméspor, oligo-szacharidok, zsírtalanított tejpor, csontpor, L- aszkorbinsav, kalciferol, kakaópor.

Jellemzői:

- A tökpor jótékonyan befolyásolhatja a hasnyálmirigy működését.

- Kiegyensúlyozza a tápanyagokat.

- 18-féle aminosavat, kollagéneket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

- Segítséget nyújthat a cukorbetegségek kialakulásának megakadályozásában.

- Erősítheti a szervezet ellenálló képességét.

- Kizárólag természetes alapanyagokból készült, cukormentes, alacsony zsír- és kalóriatartalmú készítmény.


 

super-kalcium_lecitines.jpg

Lecitin tartalmú, "agytevékenységet fokozó" kalcium, mely tartalmaz még taurint is. A lecitin megtalálható minden élő sejtben, mint a sejthártya fő alkotóeleme. A tápanyagok ki- és beáramlásáért felel.

E termék használata segíthet a tanulás időszakában, középkorúaknál a fokozott szellemi tevékenységnél és időskorban is.

Jellemzői:

- A lecitin és a taurin olyan természetes anyagok, amelyek nagymértékben serkentik az agyműködést.

- A lecitin az agyszövetek legfőbb alkotóeleme, valamint kulcsfontosságú szerepet tölt be a sejtek membránjának felépítésében. Megvédi a sejteket az oxidációtól. Tökéletes segédeszköz az agy frissítésére és működésének erősítésére.

- Folsavat, B1 és B12 vitamint tartalmaz, amelyek táplálják az agysejteket, javíthatják a memóriát és lassíthatják az öregedési folyamatokat.


 

 gai-bao_csontero_kalcium_tabletta.jpg

Gai-Bao csonterő kalcium tabletta. Tartalmaz még Thoréz-fa kivonatot, Ca-citrát, kazeinpepdidsav és D3-vitamint.

Kimagaslóan gyors felszívódás! A Gai-Bao-t azokra az esetekre dolgozták ki, amikor nagyon gyorsan kell pótolni a kalcium hiányt. Különösen hasznos a terhesség és a szoptatás időszakában, illetve csonttöréseknél.


Az ásványi anyagok és vitaminok pótlásának fontossága napjainkban még nagyobb jelentőséggel bír, mivel egyszerűen az élelmiszereink már nem tartalmaznak megfelelő mennyiséget, vagy a megfelelő mennyiséghez rengeteget kellene fogyasztanunk belőlük, oly mennyiséget, melyet képtelenség megenni.

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem vizsgálatai döbbenetes eredményekről számolnak be. 1966-ban megvizsgálták különböző élelmiszerek vitamin és ásványi anyag tartalmát, majd 1990-ben újra elvégezték ezt a vizsgálatot. Pár példa az eredményekről: a kukorica mikroelem tartalmának 81%-a elveszett. Azt az ásványi anyag mennyiséget, amit '66-ban 1-cső kukoricával lehetett pótolni szervezetünk számára, azt már a '90-es években csak 5-cső kukoricával volt lehetséges. A káposzta és a tej (házi és nem dobozos), vitamin tartalmának a 95%-át elvesztette! A '60-as években elfogyasztott egy fej káposzta aránya a '90-es évekre húsz fejre, vagy a napi 2-liter tej aránya 20-literre módosult, és vajon ki tud elfogyasztani egy nap 20-fej káposztát és 20-liter tejet ugyanannyi tápanyag pótlásáért, mint azt tették nagyszüleink?

De a tendencia folytatódik, a tápanyag tartalom csökken, hiszen már azóta is eltelt több, mint 20-év! Szervezetünknek pedig szüksége van a tápanyagokra, az egészséges életünket ezekkel tudjuk fenntartani.


 

A pótlás további készítményei:

 

cink-kapszula-kozepeskep.jpg

A Cink nélkülözhetetlen nyomelem, mely a szervezet optimális működésében jelentős szerepet játszik. A cink 160 különféle enzim alkotórésze. Nagymértékben hozzájárul a nemi szervek és az immunrendszer egészséges működéséhez, segíti a sebek gyógyulását és szabályozza a vércukor szintet. A szabadgyökök eltávolítása részben ugyancsak a cink jelenlététől függ a szervezetben.

A cink hiányában törpenövés, étvágytalanság és az immunrendszer gyengesége jelentkezhet. Súlyosabb esetekben hajhulláshoz, hasmenéshez, impotenciához (férfiak esetében a herék sorvadásához), valamint a szem és a bőr károsodásához vezethet.

Jótékony hatásai:

- Erősítheti a szervezet ellenálló képességét.

- A terhesség alatt, gyermek- és serdülő korban elősegítheti a normális növekedést és fejlődést.

- Hozzájárulhat az optimális spermatermeléshez, valamint fontos szerepet játszhat a peteérésben és a megtermékenyítésben.

- Elősegítheti a szem és a bőr betegségeinek gyógyulását.

- Csökkentheti az étvágytalanságot.


 

spirulina_kozepeskep.jpg

A Spirulina alga valójában már 3,5 milliárd éve, csaknem változatlan formában létezik és így egyike a világ legősibb tengeri növényeinek. Különleges értéke gazdag fehérje, vitamin és ásványi anyag tartalmában rejlik. Sőt, a spirulina értékes másodlagos növényi tápanyagokat is tartalmaz, karotinok és klorofill formájában.

A spirulinában fellelhető különleges és sokféle tápanyag teszi ezt a növényt a XXI. század nélkülözhetetlen étrend kiegészítőjévé.

Jótékony hatásai:

- Fehérjékben gazdag és bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban.

- Nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavakat.

- Segíthet az immunrendszer egyensúlyának megőrzésében, s ezzel hozzájárulhat az egész szervezet egészségéhez.


 

 fruktozan_uj.jpg

Fruktozán szirup, fő összetevője a frukto-oligoszacharid, mely jóval többet tesz, mint csak a bélflóra helyreállítása. A fruktozán vízben oldódó élelmi rostokban gazdag tápanyag, amely pótolni tudja a rostok hiányát mindennapi táplálkozásaink során. Elősegíti az izmok összehúzódását a tápcsatornában, serkenti az emésztést és a tápanyagok felszívódását. A fruktozán hatékonyan serkenti a bifidobaktériumok szaporodását, amely az eddig ismert baktériumok közül az egyetlen jótékony hatású mikroorganizmus a bélrendszerben. A frukto-oligoszacharid erjedése csökkenti a bélrendszer pH értékét, mely elősegíti a különböző ásványi anyagok oldhatóságát, ezáltal többet von ki ezekből szervezetünk a különböző élelmiszerekből.

Egyre több vizsgálati eredmény szerint is igaz az állítás, miszerint: az egészség a bélrendszer egészségével kezdődik!

A bélrendszer a legnagyobb immunszervünk, immunsejtjeink több, mint 70%-a a bélnyálkahártyában található. Mivel immunrendszerünk működéséért 80%-ban bélrendszerünk felelős, ezért érthető, hogy a "jó egészség alapja" az egészséges bélrendszer!

Bélrendszerünk egyaránt tartalmaz "jó és rossz" (jótékony és kártékony) baktériumokat. Ha ezek aránya kiegyensúlyozott, a következő pozitívumai lehetnek:

  • Csökkennek, vagy megszűnnek az emésztési problémák.
  • A szervezet elkezdi felhasználni az összes bevitt, hasznos tápanyagot.
  • Az immunrendszer tehermentessé válik és alkalmas lesz a betegségek legyőzésére.

A Fruktozán jellemzői:

- Fenntarthatja a bélrendszer egészséges állapotát, javíthatja az emésztést.

- Jótékonyan befolyásolhatja a bélflóra, a bélrendszer és a gyomor egészséges működését.

- Megelőzheti a székrekedés kialakulását.

- Csökkentheti a koleszterinszintet, és erősítheti az immunrendszert.

- Javíthatja a kalcium és a magnézium felszívódását.

- Javíthatja a bőr állapotát.

- Segítséget nyújthat a testsúly csökkentésében.


 

OÉTI notifikációs számmal és zöld pipával rendelkező termékek!

 

Bővebben a termékekről, vagy további kérdéssel és a beszerzéssel kapcsolatban szívesen segítek! Keress meg levélben.

A Tiens készítményei, nemzetközi cég lévén dollár alapú elszámolással rendelkeznek, az aktuális havi árakról levélben adok tájékoztatást. A termékeket tanácsadókon keresztül, illetve törzskártya birtokában lehet megvásárolni. Törzsvásárlói kártyát egyszeri regisztrációs díj (jelenleg: 2.800.-Ft), illetve a szerződés aláírásával bárki válthat. (magánszemély, jogi személy és társaság, alapítvány stb.) A törzskártya tanácsadókon keresztül váltható ki, ha szeretnél ilyet, kérlek levélben jelezd számomra.

De van lehetőség internetes vásárlásra is WEBÁRUHÁZON keresztül. (ha nem szeretnél törzskártyát, akkor is vásárolhatsz itt) Ezenkívül az aktuális árakat is megnézheted. Kattints a képre!

tiensorigo-webaruhaz.jpg


Az oldalon szereplő termékek gyógyszernek nem minősülő étrendkiegészítők! Problémák esetén egyeztessen kezelőorvosával.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 102
Heti: 53
Havi: 1 012
Össz.: 475 323

Látogatottság növelés
Oldal: Pótlás (termékek)
Természetes gyógymódok és egészség megőrzés a keleti medicinával. - © 2008 - 2022 - keletimedicina.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »